Bugün açıklayan Bekir Pakdemirli Tarım ve Orman Bakanı , çiftçilerimize yapılması beklenen yağlı tohumlu bitkiler desteği ve tarımsal sulama elektrik desteği kapsamında 1 milyar 469 milyon 303 bin TL’lik ödemenin bugün 18.00’den sonra hesaplara yatırılacağını söyledi.
Yağlı tohum desteği 50 bin 629 üreticimize ödeyeceklerini açıkladı. Sulama ve elektrik desteği ise üreticilerimize bugün yatıracağız” diyen Bakan Pakdemirli, TC kimlik numarasının son numarasına göre üreticilerimizin hesabına aktarılacağını da belirtti.
2020 yılından bugüne kadar ödenenecek destek miktarını açıkladı, “Böylelikle 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren ödenen toplam destekleme tutarı 15,2 milyar TL’ye ulaşarak 22 milyar TL tarımsal destekleme bütçesinin %5 kısmını ödemiş oluyoruz” dedi.
Slm istiritye mantar yetistiriciligini yapmaktayim kendi imkanlarmla bir cadir kurmusum ama imkanlarim yetersiz oldugu icin gelistiremiyorum yerimde sayiyorum koskep girisimcilik belgem var cifci kaydim ve sertifikam var vergi lehvam var bu konuda maddi bir destek nasil alabilirim bu konuda yardimci olsaniz sevinirim tesekurler